Hoppa till innehåll

Vi tänder ett ljus i advent…

image.png

Så här i adventstid är det viktigt att påminna om brandfaran med alla levande ljus – och att byta batterier i alla brandvarnare. 

NI som inte kunde se livesändningen om brandskydd har nu möjlighet att gå in på länken nedan och se den när det passar er. Den innehåller mycket viktig information om hur man ska förfara vid brand. Där sägs till exempel att många reflexmässigt tar sig ut i rökfyllda trapphus och omkommer på grund av det. Jag fick således lära mig att jag, i en sådan situation, ska stanna inne och vänta på att brandpersonal kommer och firar ner mig i en korg utanför fönstret. Detta och mycket mer finns att lära. Så titta på länken!

Det allvarliga budskapet till trots önskar jag er alla en trevlig Andra Advent!

Ingrid – på styrelsens uppdrag